INFORMATIE

Fijn dat jullie geïnteresseerd zijn in mijn diensten als trouwfotograaf. Graag vertel ik jullie hoe ik te werk ga.

Vóór de bruiloft:

Omdat het de mooiste dag van jullie leven moet gaan worden, en een fotograaf een groot gedeelte van deze dag bij jullie in de buurt is, is het belangrijk dat er een klik aanwezig is. Daarom kom ik graag vrijblijvend naar jullie toe om elkaar te leren kennen.  Tijdens dit gesprek zal ik jullie tevens van een prijsopgave voorzien. Ik kan voor iedereen en met elk budget iets betekenen. Ik heb liever dat jullie een goedkoper pakket afnemen en tevreden zijn, dan dat jullie het gouden pakket afnemen maar achteraf teleurgesteld zijn. Het kennismakingsgesprek kan uiteraard ook in de avond of in het weekend plaatsvinden.

"Ik heb liever dat jullie een goedkoper pakket afnemen en tevreden zijn,
dan dat jullie het Gouden pakket afnemen maar achteraf teleurgesteld zijn"

 

Wanneer de klik er is, jullie tevreden zijn met de prijsopgave en enthousiast zijn om met mij in zee te gaan, gaan we er alles aan doen om er een mooie dag van te maken. Binnen een aantal weken vóór de grote dag, gaan we nogmaals met elkaar om de tafel om alles nog eens rustig door te nemen. Wanneer jullie hebben gekozen voor een Pre-wedding fotoshoot, kunnen we dit mooi met elkaar combineren.

Tijdens de bruiloft:

Op de dag van de bruiloft zal ik ruim op tijd aanwezig zijn. Zodoende kan ik mij rustig voorbereiden en zal niets meer in de weg staan om jullie dag vast te leggen op prachtige foto’s.

Een van mijn kwaliteiten is dat ik altijd op het juiste moment op de juiste plek sta. Dit doe ik op een manier waarop jullie geen last van me zullen hebben en jullie nauwelijks door hebben dat ik er ben. Hoogstens een flits hier en daar.

Ná de bruiloft:

Nu voor jullie de wittebroodsweken zijn aangebroken, zit het werk voor mij er nog niet op. Ik maak een ruime selectie van alle foto’s en ga deze vervolgens stuk voor stuk retoucheren. Dit is en blijft voor mij nog altijd een enorm leuke klus. Binnen 6 weken (afhankelijk per bruiloft) kunnen jullie alle foto’s in hoge resolutie downloaden vanaf (een afgeschermd gedeelte) van mijn website. Wanneer jullie hebben gekozen voor een luxe fotoalbum, Kom ik deze binnen 3 weken nadat de foto’s klaar zijn, persoonlijk bij jullie afleveren.

Ik hoop dat mijn manier van werken jullie aanspreekt en snel in contact met jullie te komen. Ook wens ik jullie veel plezier en succes met alle voorbereidingen op jullie huwelijk.

Producten en diensten

Pre-wedding fotoshoot

Een pre-wedding fotoshoot is een fotoreportage die binnen een aantal weken vóór jullie bruiloft gemaakt wordt. Deze shoot staat helemaal in het teken van jullie liefde voor elkaar en het is dan ook de bedoeling dat dit van de foto's af zal spatten. Het leukste is om deze fotoshoot plaats te laten vinden in een romantische omgeving bij jullie in de buurt. bijvoorbeeld bij het water of in het bos. Maar het kan natuurlijk ook de plek zijn waar jullie elkaar hebben leren kennen of waar het aanzoek heeft plaatsgevonden.

Er zijn meerdere redenen denkbaar waarom er regelmatig wordt gekozen voor een pre-wedding fotoshoot. één daarvan is om de foto's te gebruiken voor promotie of versiering voor de bruiloft. Bijvoorbeeld voor de trouwkaarten of jullie eigen webpagina.

De fotoshoot zal zo'n uur tot anderhalf uur in beslag nemen. Binnen een aantal dagen na deze fotoshoot, zijn de foto's in hoge resolutie te downloaden op jullie persoonlijke pagina op mijn website.


Het aantal foto's

Het aantal foto's dat jullie zullen krijgen is erg lastig van tevoren in te schatten. Tijdens de reportage schiet ik er gemiddeld bijvoorbeeld minder per uur dan bij het feest.  Desondanks snap ik dat jullie graag vooraf willen weten waar je rekening mee moet houden. Hieronder vindt je daarom het verwachte aantal foto's per pakket. Houd er ook rekening mee dat ik tijdens bijvoorbeeld de reportage, gemiddeld minder foto's per uur zal schieten dan tijdens het feest. 

Pakket Klein: 40 tot 60, Pakket Normaal: 100 tot 140, Pakket Groot: 180 tot 220 en bij het Pakket Groots: 240 tot 300

De resolutie van de foto's

De foto's zullen geleverd worden in JPG formaat en mijn huidige camera heeft een resolutie van 24 Megapixel (4016 × 6016 pixels). Ter vergelijking: een gemiddelde platte tv heeft een resolutie van 1080x1920 pixels. Dit betekent dat je de foto's prima kunt afdrukken op groot formaat papier. Het nadeel hieraan is dat het grote bestanden zijn, heb je thuis niet zo'n snelle internetverbinding, kies dan voor een USB-stick.

Persoonlijke webomgeving

Iedereen die bij mij een trouwreportage boekt, krijgt toegang tot een eigen persoonlijke webomgeving. Een met een wachtwoord beveiligd gedeelte van mijn website waar alleen jullie toegang tot hebben. Hier vinden jullie een aantal previews en uiteindelijk een fotoalbum met alle foto's. Deze foto's zijn gecomprimeerd. dit betekent dat de kwaliteit van deze foto's voldoende is voor bijvoorbeeld social media, maar niet voor afdrukken. Uiteraard kunnen de originele foto's ook gedownload worden vanaf deze webomgeving. Klik hier voor een voorbeeld

De verschillende tussen de trouwalbums

Bij elk huwelijk hoort natuurlijk een trouwalbum. Deze lever ik in drie varianten, namelijk Standaard, Luxe en Premium. de verschillen heb ik in de onderstaande tabel voor jullie opgesomd. Ook heb ik aan jullie ouders en/of grootouders gedacht. Het is namelijk mogelijk om naast je eigen trouwalbum, een kleinere variant bij te bestellen. ideaal dus als cadeau voor je ouders of voor je opa en oma!

 

Standaard trouwalbum

 • hardcover
 • 20x30 cm
 • 20/24 pagina's
 • Fuji fotopapier

Luxe trouwalbum

 • Linnen cover
 • 30x45 cm
 • 24/28 pagina's
 • Fuji HD Lustre papier

Premium trouwalbum

 • Lederen cover
 • Namen gelaserd of een foto op de cover
 • 30x45 cm
 • 30/45 pagina's
 • Fuji HD Lustre papier
 • Luxe bewaarbox

Familie trouwalbum

 • Hardcover
 • 15x20 cm
 • 10/14 pagina's
 • Fuji fotopapier