top of page
FOTOJOBWEB-26_edited.jpg
Gefeliciteerd!

Jullie gaan trouwen. Graag leg ik jullie uit hoe ik te werk ga.

  • Allereerst plannen we (vrijblijvend) een kennismakingsgesprek. Hierin kijken we of er een klik is en bespreken we wat ik voor jullie kan betekenen en wat de kosten zullen zijn.

  • Wanneer jullie besluiten met mij in zee te gaan, zal ik de gemaakte afspraken per email aan jullie bevestigen.

  • Binnen een maand vóór de bruiloft plannen we nog een gesprek om alles rustig door te nemen. Wanneer jullie hebben gekozen voor een pre-wedding fotoshoot, kan dit eventueel gecombineerd worden. Ook vraag ik jullie dan een aanbetaling te doen van 1/3 van het totaalbedrag.

  • Op de dag van de bruiloft zal ik ruim op tijd aanwezig zijn om goed voorbereid en op tijd aan de slag te kunnen gaan. Vanaf dat moment zullen jullie nauwelijks merken dat ik er ben.

  • Ná de bruiloft ga ik aan de slag met het bewerken van de foto’s. Mijn streven is om alle foto’s binnen 3 weken digitaal af te leveren. Natuurlijk zal ik ondertussen alvast enkele foto’s met jullie delen voor familie of social media.

  • Wanneer jullie hebben gekozen voor een trouwalbum, zal deze zo’n 3 weken later klaar zijn en zal ik deze persoonlijk bij jullie afgeven.

Boeken
Veelgestelde vragen

Hoeveel foto's krijgen we?

Dat is moeilijk om van tevoren in te schatten maar bij mij is er geen limiet. Houd daarom rekening met minimaal 30 foto's per uur dat ik aanwezig ben op jullie bruiloft. 

 

Wat is de resolutie van de foto's?

Bij mij krijg je de foto's altijd in de hoogst mogelijke kwaliteit. Mijn huidige camera heeft een resolutie van 6016x4016 pixels.
Ter vergelijking, een full-hd televisie heeft een resolutie van 1920x1080 pixels.

 

Hoe worden de foto's verstuurd?

De foto’s kunnen worden gedownload vanaf een beschermde cloud omgeving. 

 

Wanneer ontvangen we de foto’s?

Ik streef ernaar om de digitale foto’s binnen 4/6 weken na de bruiloft te leveren.

 

Wanneer ontvangen we het fotoalbum?

Wanneer ik de foto’s digitaal heb geleverd, ga ik aan de slag met het fotoalbum. Deze ontvangen jullie binnen 3 weken na de levering van de foto’s.

 

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

De betaling mag zowel contant als via bankoverschrijving/betaalverzoek voldaan worden. Ik vraag een aanbetaling van 1/3 van het totaalbedrag.

bottom of page