top of page
FOTOJOBWEB-26_edited.jpg
Gefeliciteerd!

Ik leg graag uit hoe mijn werkwijze eruitziet.

  • Allereerst plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin we beoordelen of er een goede klik is. Tijdens dit gesprek bespreken we ook wat ik voor jullie kan betekenen en welke kosten daaraan verbonden zijn.

  • Indien jullie besluiten met mij samen te werken, bevestig ik de gemaakte afspraken per e-mail.

  • Ongeveer een maand voor de bruiloft plannen we een vervolggesprek om alles rustig door te nemen. Als jullie hebben gekozen voor een pre-wedding fotoshoot, kunnen we dit eventueel combineren. Tijdens dit gesprek vraag ik tevens een aanbetaling van 1/3 van het totaalbedrag.

  • Op de dag van de bruiloft arriveer ik ruim op tijd om goed voorbereid en op schema te starten. Vanaf dat moment zullen jullie nauwelijks merken dat ik aanwezig ben.

  • Na de bruiloft ga ik aan de slag met het bewerken van de foto's. Mijn streven is om alle foto's binnen 3 weken digitaal af te leveren. Gedurende dit proces deel ik alvast enkele foto's met jullie voor familie of social media.

  • Voor degenen die hebben gekozen voor een trouwalbum, zal dit ongeveer 3 weken later gereed zijn, waarna ik het persoonlijk bij jullie zal afleveren.

Boeken
Veelgestelde vragen

Hoeveel foto's ontvangen we?

Het is lastig om dat van tevoren precies te zeggen, maar bij mij geldt geen strikte limiet. Je kunt echter uitgaan van minimaal 30 foto's per uur dat ik aanwezig ben op jullie bruiloft.

 

Hoe scherp zijn de foto's?

Mijn huidige camera maakt foto's met een resolutie van 6016x4016 pixels, wat betekent dat ze heel gedetailleerd zijn. Om het eenvoudig te vergelijken: dit is veel scherper dan een full-HD televisie, die een resolutie heeft van 1920x1080 pixels.

 

Hoe krijgen we de foto's?

Je kunt de foto's downloaden vanuit een beveiligde online opslagruimte.

 

Wanneer ontvangen we de foto’s?

Ik doe mijn best om de digitale foto's binnen 4 tot 6 weken na de bruiloft te leveren.

Wanneer ontvangen we het fotoalbum?

Nadat ik de digitale foto's heb geleverd, begin ik met het samenstellen van het fotoalbum. Jullie kunnen het album verwachten binnen 3 weken na de levering van de foto's.

 

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

De betaling kan zowel contant als via bankoverschrijving/betaalverzoek worden gedaan. Drie weken voor jullie bruiloft vraag ik een aanbetaling van 1/3 van het totaalbedrag.

bottom of page